Support

Eigen servicedienst

Onze toestellen worden met precisie en met alle zorg geproduceerd in onze productiefaciliteiten in Turkije. Ze worden ook daar ter plaatse geassembleerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard zodat we kunnen garanderen dat elk Roboclean-product voldoet aan onze hoogste eisen van prestatie en duurbaarheid. Wij stellen ook een eigen servicedienst ter beschikking voor u hier in BelgiĆ« om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U  kunt bij ons terecht met technische vragen betreffende uw Roboclean-toestellen. Wij stellen dan al het nodige in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.

Technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst met erkende en geaccrediteerde Roboclean-technici die voor u klaar staan indien u een probleem zou ondervinden met uw Roboclean of een van uw (elektrische) accessoires.

Onze technische dienst zal er alles aan doen om u zo spoedig als mogelijk te helpen. Belangrijk is om uw toestel bij de hand te hebben zodat het serienummer onmiddellijk kan doorgegeven worden indien u contact met ons opneemt. 

Bel met onze medewerkers op het telefoonnummer 078 48 60 11 op werkdagen tussen 9 u en 17 u of contacteer hen via mail via service-be@roboclean-benelux.com.

Indien u een probleem heeft met een van uw Roboclean-producten kan u ook een technisch dossier of interventie openen via ons digitaal loket.


Aura Products Belgium