Roboclean huren

Heeft u een occasionele schoonmaaktaak en wil u daarvoor geen Roboclean aankopen? Dan kan u steeds bij ons een Roboclean huren. Een Roboclean kan u huren per dag, per week, of per maand.

Huurprijzen

Huurprijs voor 1 dag50,00 €
Huurprijs voor 1 week300,00 €
Huurprijs voor 1 maand1.000,00 €

Waarborg

Er wordt een huurwaarborg gevraagd van 500,00 € per ontleent toestel. Dit om eventuele schade aan het toestel toegebracht aan de klant te kunnen dekken.

Betaling

De waarborg en de betaling van de voorziene huurperiode dienen te worden betaald vóór de aanvang van de huurperiode bij het afhalen van het toestel en de ondertekening van de huurovereenkomst. Betalingen kunnen gebeuren contant, met Payconiq of met bank- of kredietkaart.

Ophalen en terugbrengen

Toestellen voor verhuur kunnen enkel worden opgehaald en terug gebracht op onze hoofdzetel in Mol. Er bestaat de mogelijkheid om dit te laten uitvoeren door onze transportdienst, met een extra forfaitaire kost van 60,00 €.

Kosten voor schoonmaak

Er wordt bij het terugbrengen van het toestel een extra forfaitaire kost van 75,00 € aangerekend voor het schoonmaken van de Roboclean na de huurperiode. Deze schoonmaak wordt gedaan door een Roboclean technicus. Deze forfaitaire kost zal worden verrekend met de betaalde waarborg.


Aura Products Belgium