Eigenschappen

“Slider”-besturingssysteem, 9 standen

De Roboclean kan eenvoudig bediend worden met de vinger, net zoals bij een smartphone. Afhankelijk van de schoonmaakbehoefte, kan het motorvermogen ingesteld worden op een van de 9 standen (snelheden).

Tweetraps motor voor meer efficiƫntie

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Roboclean is de speciaal technologisch vervaardigde tweetraps ventilatormotor. Met een snelheid van 19.000 tpm en afscheidertechnologie vangt hij ongewenst stof, vuil, mijt en geur op in water en geeft met water gewassen schone lucht terug aan de omgeving. Dankzij de geavanceerde hightech motor levert de Roboclean ultrazuigkracht met een zeer laag energieverbruik.

Verlichte Power Nozzle voor dieptereiniging

Roboclean is trots op zijn belangrijkste accessoire, de Power Nozzle, omdat deze is uitgerust met zijn eigen 150W motor, voor extra reinigingskracht op alle soorten vloeren. De Power Nozzle bereikt plaatsen die onbereikbaar zijn met andere, vergelijkbare apparaten en zorgt voor een grondige reiniging door zand en ander vuil dat vastzit onder de tapijtvezels op te zuigen. De afstandsbediening, superheldere LED-lampen en rechtopstaand vergrendelingsmechanismen helpen ook om eenvoudige huishoudelijke schoonmaaktaken te vergemakkelijken.

Ionisatorfunctie (negatieve ionen)

De ionisatormodule van Roboclean vormt negatief geladen ionen en verspreidt deze in de kamer, waar ze zich hechten aan stof, pollen, sigarettenrook en huidschilfers van huisdieren om grotere deeltjes te vormen, die gemakkelijker door water kunnen worden opgevangen. Deze grote deeltjes kunnen ook afdalen naar de vloer om later te worden gestofzuigd, of zich vasthechten aan positief geladen oppervlakken in de kamer die vaak moeten worden afgestoft.

Automatische snoeropwinder

Roboclean heeft een 6 meter lang intrekbaar netsnoer, zodat u gemakkelijk elke hoek van uw woning kunt bereiken.

Besturing met afstandsbediening

Een andere superieure eigenschap die Roboclean onderscheidt van soortgelijke producten is de afneembare afstandsbediening. Met de Roboclean afstandsbediening kan het apparaat op afstand worden bediend, kan de werksnelheid worden gewijzigd en kan de krachtige sproeier worden gebruikt. In wezen kun je alle Roboclean-functies op afstand uitvoeren. De Roboclean-technologie maakt van schoonmaken een plezier. Uw rug, heupen, ruggengraat en armen zullen nooit meer pijn doen.


Aura Products Belgium